OM OSS

Effcentic Fastigheter startades av Fredrik som ett dotterbolag till Effcentic Sverige AB i en strävan att kunna erbjuda en trygg totalleverantör som tar ansvar för hela byggprocessen. Att kunna följa kunden från idé till färdigt projekt. Idag ägs bolaget även av Juris och Aron. Vi är ett ungt företag som kan erbjuda en helhetslösning för dig.

Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor eller funderingar.


Vi som arbetar på Effcentic Fastigheter AB

Fredrik Hedly


Fredrik är grundare och delägare i företaget. Han är utbildad styr och reglertekniker, elektriker, certifierad kontrollansvarig och besiktningsman. Han har en trettioårig erfarenhet av fastigheter och har bland annat arbetat som lokal och anläggningsansvarig i Lidingö stad, samt teknisk förvaltare på Swedavia med placering på Bromma flygplats.

Mail: fredrik@effcentic.se

Juris Daizis

Juris är utbildad byggnadsingenjör och har arbetat som arbetsledare och projektledare för olika projekt i Sverige och Norge. Han har mer än 15 års erfarenhet inom byggindustri, som snickare, arbetsmiljöansvarig (BasP / BasU) och projektledare.

Arbetar nu som projektchef för alla våra projekt.

Mail: juris@effcentic.se

Ann-Marie Carlsson

Ann-Marie är utbildad elektriker och har jobbat som drifttekniker i tio år. Hon har bland annat arbetat på Bosön, Hilton och Anders Bodin fastigheter.

Mail: annmarie@effcentic.se